Kontaktujte ns: +420 604 281 819

Produktové novinky >>


KUBOTA B 7001 D
KUBOTA B 7001 D

135 000 Kč

VIDLE ČELISŤOVÉ
VIDLE ČELISŤOVÉ

23 000 Kč

SHIBAURA P 21 D
SHIBAURA P 21 D

190 000 Kč

Kontakt a ochrana osobních údajů

Farma Morávek
japonské malotraktory - prodej - servis - náhradní díly.
Starý Ples 5
551 01 Jaroměř

Japonské traktory a příslušenství

Sídlo + provozovna: Starý Ples 5, 551 01  Jaroměř

IČO : 68229119
DIČ: CZ7862020518
 

E-mail : farmamoravek@gmail.com   
 

Prodej: +420 604 281 819

Servis: +420 776 311 290

 

Otevřeno:

Po - Pá   8:00 - 16:00 hod.
So  8:00 - 12:00 hod.

Vzhledem k tomu, že často řešíme záležitosti našich zákazníků mimo naši provozovnu, je žádoucí si schůzku domluvit telefonicky předem. Po předběžné dohodě je možné se sejít i mimo provozní dobu.

 

GDPR - OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ

 

Zásady ochrany osobních údajů.

Jméno a příjmení živnostníka: Lucie Skřivanová
IČO: 68229119
Sídlo provozovny: Starý Ples 5, Jaroměř 551 01
e-mail: farmamoravek@gmail.com
tel.: +420 604 281 819
dále jen „Správce“

Vážení klienti, abych mohl plnit závazky ke svým klientům a dalším institucím a zákonným požadavkům podle legislativy, musím zpracovávat některé vaše osobní údaje. K tomu sděluji: 

Správcem osobních údajů podle Nařízení (EU) 2016/679 (GDPR)je Správce. 

Vaše osobní údaje zpracovávám z důvodu vyřízení Vašich objednávek a řešení reklamací. 

Zpracovávám vaše jméno a příjmení, doručovací adresu, e-mail, telefonní číslo, číslo bankovního účtu, objednané zboží a jeho cenu. 

Právním důvodem tohoto zpracování je plnění smlouvy. Uvedené osobní údaje za tímto účelem zpracovávám po dobu trvání záruční doby. 

Ochrana vašich osobních údajů odpovídá požadavkům Nařízení (EU) 2016/679 (GDPR) 

Abych vás mohl informovat o aktuálních nabídkách a slevách, zpracovávám vaše jméno a příjmení a e-mailovou adresu. Právním důvodem tohoto zpracování je váš souhlas, který mně poskytujete a který můžete kdykoli odvolat. 

Vaše osobní údaje poskytujeme jen institucím k tomu zmocněným zákonem, nikomu jinému Vaše osobní údaje bez vašeho výslovného souhlasu neposkytujeme. Tento souhlas můžete kdykoliv odvolat. 

Při zpracování Vašich osobních údajů nebude docházet k automatizovanému rozhodování ani k profilování. 

Nejmenoval jsem pověřence pro ochranu osobních údajů, nepověřil jsem zpracováním Vašich osobních údajů žádného zpracovatele ani neurčil zástupce pro plnění povinností ve smyslu GDPR. 

Nemám v úmyslu předat Vaše osobní údaje do třetí země, mezinárodní organizaci nebo jiným, osobám.

Kdykoliv máte právo odvolat svůj souhlas se zpracováním osobních údajů, právo požadovat ode mne jako Správce přístup ke svým osobním údajům, jejich opravu nebo výmaz, popřípadě omezení zpracování, a vznést námitku proti zpracování, máte právo na přenositelnost těchto údajů k jinému správci, jakož i právo podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů, máte-li za to, že při zpracování vašich osobních údajů postupuji v rozporu s GDPR.


Ve Starém Plese, dne  25. 05. 2018
Lucie Skřivanová
Podpis Správce